Koffie automaten voor de lekkerste koffie op de werkvloer geleverd door Kj Automaten in Schiphol en omgeving
Schiphol

Koffie automaten op Schiphol

Koffie automaten op Schiphol laten plaatsen? Wilt u gemakkelijk en snel koffie kunnen serveren op de werkvloer op uw kantoor in de buurt van Schiphol? Kj Automaten is uw partner op het gebied van koffie automaten. Door onze jarenlange ervaring met het leveren van de verschillende automaten in de buurt van Schiphol en omgeving, verzorgen wij alles omtrent de plaatsing en het onderhoud van koffie automaten. Daarbij staat service bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een automaat met koffie bij ons besteld krijgt u altijd met vaste medewerkers te maken. Voor ons geldt persoonlijke benadering als meest belangrijke binnen ons bedrijf. Bent u op zoek naar een passende automaat met koffie voor uw kantoor? De ideale koffie automaat voor elke werkplek vindt u bij Kj Automaten. Wij zijn bij u werkzaam in de buurt van Schiphol.

Verschillende opties voor koffie automaten op Schiphol

Wanneer u een koffie automaat wilt bestellen en laten bezorgen in de buurt van Schiphol door Kj Automaten heeft u keuze uit drie verschillende opties:

  • Fresh Brew
  • Vriesdroog
  • Bonen

Wilt u altijd een heerlijke vers gezette kop koffie? Kies dan voor de Fresh Brew koffie automaat. Wanneer u meer waarde hecht aan een snelle kop koffie dat binnen enkele seconde gezet is, kiest u voor de Vriesdroog koffie automaat. Met een Bonen koffie automaat kunt u iedere dag genieten van een kop koffie van vers gemalen bonen. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren passende koffie automaten in de buurt van Schiphol.

Een heerlijke kop koffie, op ieder moment van de dag met koffie automaten

Door de jarenlange ervaring met de dagelijkse verzorging van bijv. de catering in de buurt van Schiphol, bent u bij Kj Automaten altijd verzekerd van een kwaliteit kop koffie op ieder moment van de dag. Het team van Kj Automaten reinigt en vult de automaat dagelijks en voert preventief onderhoud uit. Kortom, onze service houdt niet op na het leveren van koffie automaten bij klanten nabij Schiphol en daarbuiten.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende koffie automaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Koffie automaten | Schiphol

Copyright © KJ Automaten 1993 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring | Cookieverklaring