Koffieautomaten geleverd in Schiphol en omgeving voor snel een heerlijke bak koffie 
Schiphol

Koffieautomaten geleverd in Schiphol en omgeving voor snel een heerlijke bak koffie

Wilt u graag uw klanten of personeel op uw kantoor in de buurt van Schiphol kunnen voorzien van een heerlijke bak koffie? Zelf hier geen tijd en energie in te hoeven steken? Kies dan voor de hoogwaardige koffieautomaten van KJ Automaten. KJ Automaten is onder leiding van Karin en Steve Jansen hét aangewezen bedrijf in de buurt van Schiphol voor het bestellen van koffieautomaten. Het idee ontstond doordat werd ingezien hoe lastig het is om gebruik te maken van een koffiepot op bijvoorbeeld een taxi standplaats. Waarom zou u moeilijk doen met een koffiepot als u ook met één druk op de knop een heerlijke bak koffie uit de koffieautomaten kunt krijgen. Wilt u ook graag gebruik maken van de koffieautomaten op Schiphol of elders in de buurt van Schiphol? KJ Automaten biedt altijd een passende oplossing voor uw wensen. Of het nu gaat om koffieautomaten op Schiphol in kantines, restaurants, kantoren of buiten in de buurt van Schiphol en omgeving, wij denken graag met u mee. Laat u adviseren door één van onze medewerkers en kies voor één van de koffieautomaten die bij u past. Welke u ook kiest, u bent verzekerd van kwaliteit en heerlijke koffie.

Koffieautomaten voor warme dranken

Koffieautomaten die wij kunnen leveren in Schiphol en omgeving worden natuurlijk nog aantrekkelijker wanneer er meer keuze is dan uitsluitend koffie. De koffieautomaten zijn zeer gevarieerd en gemakkelijk te gebruiken. Met overzichtelijke keuzetoetsen op de koffieautomaten kunt u een keuze maken uit:

  • Koffie
  • Cappuccino
  • Thee
  • Water
  • Chocomel
  • Soep

Afhankelijk welke keuze u maakt uit de koffieautomaten. Door goed in te spelen op de wensen en behoefte van onze klanten kunnen wij koffieautomaten op maat leveren in Schiphol en daarbuiten. Het bieden van overheerlijke koffie en bieden van een zorgeloze koffievoorziening staat bij ons centraal.

Conceptvoor koffieautomaten

Als specialist in koffieautomaten bieden wij graag totaalconcepten aan onze klanten in Schiphol en omgeving. Wij bieden een breed assortiment met maten, ingrediënten en producten aan voor de beste kwaliteit. Graag komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken en de complete zorg voor uw koffievoorziening uit handen te nemen. Omdat ieder bedrijf andere eisen stelt aan de koffieautomaten is maatwerk van belang. Drinkt u veel koffie? Houdt u van een verse smaak? Wilt u graag andere dranken aan kunnen bieden? Licht uw voorkeuren toe en wij laten u de soorten koffieautomaten op zien.

Koffieautomaten zijn beslist onmisbaar!

Een heerlijke kop koffie is voor de meeste onmisbaar. Met koffieautomaten op bijvoorbeeld uw kantoor in de buurt van Schiphol voorziet u uw klanten en collega’s van een goede energieboost. Tevens bespaart u tijd. Koffie wordt door de koffieautomaten snel bereid waardoor de medewerkers direct weer aan de slag kunnen. Meer informatie over de soorten koffieautomaten die wij kunnen leveren in de buurt van Schiphol en omgeving? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem contact met ons op. Graag laten wij de soorten koffieautomaten zien.

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Koffieautomaten | Schiphol

© KJ Automaten 1993 - 2024
Privacy | Cookies