Koffieautomaten met koffie, thee, chocomel en meer!
Koffieautomaten

Koffieautomaten met koffie, thee, chocomel en meer!

Koffieautomaten laten plaatsen voor de lekkerste en snelste bak koffie? Binnen enkele minuten al uw collega’s voorzien van een lekker soepje of cappuccino? Met de koffieautomaten van Kj Automaten is dit allemaal mogelijk! Kj Automaten is namelijk het aangewezen bedrijf als u koffieautomaten wilt laten plaatsen. Moeilijk doen met een koffiepot is met onze koffieautomaten verleden tijd. Met een druk op de knop krijgt u gemakkelijk en snel een heerlijke bak koffie. Of het nu gaat om koffie in kantoren of op Schiphol, wij leveren passende automaten naar wens. De mogelijkheden zijn zeer breed. Wij leveren niet alleen de mogelijkheid van koffie maar ook vele extra’s, van soep tot water. Meer informatie over een zorgeloze koffiemachine? Neem gerust contact op of bekijk onze website.

Mogelijkheden met koffieautomaten

Als u koffieautomaten wilt laten plaatsen door ons bedrijf zijn de mogelijkheden divers. Wij bieden een breed assortiment met:

  • Ingrediënten
  • Maten
  • Producten
  • Merken
  • Designs

Om geschikte koffieautomaten te kunnen leveren komen wij eerst bij u langs. Iedere klant stelt zijn eigen eisen aan koffie. Wilt u meerdere soorten koffie kunnen schenken? Niet alleen koffie maar ook thee en chocomel? Wij hebben het allemaal! Graag geven wij u meer informatie. Uw collega’s voorzien van een energieboost met lekkere koffie? Kies dan voor onze koffieautomaten. Wij kunnen deze niet alleen leveren maar ook onderhouden.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Koffieautomaten

© KJ Automaten 1993 - 2024
Privacy | Cookies