Koffie automaten met hoge betrouwbaarheid, goede koffie en tijdloze designs
Koffie automaten

Koffie automaten met hoge betrouwbaarheid, goede koffie en tijdloze designs

Koffie automaten op kantoor laten plaatsten voor de lekkerste koffie? Zoekt u een betrouwbare partner die koffie automaten kan leveren met koffie van goede kwaliteit? Dan moet u beslist bij Kj Automaten zijn. Kj Automaten weet als geen ander waar koffie automaten aan moeten voldoen en leveren deze al vele jaren bij een groot aantal klanten. Voor iedere wens, elke koffiesoort en op elke plek kunnen wij de beste automaten leveren. Naast plaatsing kunnen wij ook onderhoud en reparatiewerkzaamheden verzorgen. Wij werken met een vast en hecht team specialisten die graag voor u klaar staan. Zij selecteren samen met u de beste koffie automaten en leveren deze op de gewenste plek. Wilt u koffie automaten niet op kantoor maar een andere plek? Alles is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Soorten koffie automaten

Kj Automaten kan drie verschillende soorten koffie automaten leveren, te weten de:

  • NEO
  • ZEN
  • STEP

Met deze koffie automaten kunt u genieten van kwalitatief hoogwaardige koffie. Naast goede koffie bieden onze koffie automaten unieke designs. Zo is een NEO apparaat prachtig afgewerkt met ebbenhout en zorgt voor een verbluffende look. De ZEN is minimalistisch en biedt ook een aantrekkelijk ontwerp. Benieuwd naar de soorten? Bekijk deze dan gerust op onze website.

Koffie automaten van Kj Automaten

Wilt u koffie automaten bestellen? Neem dan een kijkje op de website van Kj Automaten. Uw wensen staan bij ons centraal. Voor welke koffie automaat u ook kiest, u bent verzekerd van hoge betrouwbaarheid, goede koffie en tijdloze designs.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Koffie automaten

Copyright © KJ Automaten 1993 - 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring | Cookieverklaring