Frisdrank automaten voor op de werkvloer geleverd door Kj Automaten in Schiphol en omgeving
Schiphol

Frisdrank automaten op Schiphol geleverd door KJ Automaten

Frisdrank automaten op Schiphol nodig? Wilt u gemakkelijk en snel uw medewerkers kunnen voorzien van een lekkere frisse Cola of Fanta in de bedrijfskantine? Kj Automaten levert al jaren frisdrankautomaten bij bedrijven, scholen, openbare ruimten in de buurt van Schiphol en omgeving. Door de jarenlange ervaring met het dagelijks bedienen van meer van 10000 mensen met frisdrank in de buurt van Schiphol, biedt Kj Automaten voor iedere vraag een oplossing. Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en geniet iedere dag van koude frisdrank op de werkvloer.

Frisdrank automaten op Schiphol met koude frisdranken

Wilt u uw klanten in de buurt van Schiphol 24 uur per dag, 7 dagen in de week voorzien van koude frisdrank? Dan zijn frisdrank automaten van Kj Automaten dé perfecte oplossing. Frisdrank automaten zijn geschikt voor de verkoop van diverse soorten frisdrank zoals:

  • Cola
  • Fanta
  • Ice tea
  • Jus d’orange
  • Sprite

U heeft daarbij keuze uit variaties als blikjes, flesjes of gecombineerd.

Multifunctionele frisdrank automaten op Schiphol

Kj Automaten beschikt over multifunctionele frisdrank automaten die u de mogelijkheid geven verschillende smaken van frisdrank aan te kunnen bieden. Heeft u besloten een automaat met frisdrank in uw kantoor in de buurt van Schiphol te laten plaatsen, maar weet u niet welke automaat het beste bij uw wensen past? Laat u dan adviseren door het gespecialiseerde team van Kj Automaten. Bij ons staat persoonlijke benadering en vrijblijvend advies hoog in het vaandel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Kj Automaten voor frisdrank automaten in Schiphol!

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Frisdrank automaten | Schiphol

Copyright © KJ Automaten 1993 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring | Cookieverklaring