Frisdrank automaten voor op de werkvloer geleverd door Kj Automaten in Lelystad en omgeving
Lelystad

Frisdrank automaten in Lelystad geleverd door KJ Automaten

Frisdrank automaten in Lelystad nodig? Wilt u gemakkelijk en snel uw medewerkers kunnen voorzien van een lekkere frisse Cola of Fanta in de bedrijfskantine? Kj Automaten levert al jaren frisdrankautomaten bij bedrijven, scholen, openbare ruimten in de buurt van Lelystad en omgeving. Door de jarenlange ervaring met het dagelijks bedienen van meer van 10000 mensen met frisdrank in de buurt van Lelystad, biedt Kj Automaten voor iedere vraag een oplossing. Informeer naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en geniet iedere dag van koude frisdrank op de werkvloer.

Frisdrank automaten in Lelystad met koude frisdranken

Wilt u uw klanten in de buurt van Lelystad 24 uur per dag, 7 dagen in de week voorzien van koude frisdrank? Dan zijn frisdrank automaten van Kj Automaten dé perfecte oplossing. Frisdrank automaten zijn geschikt voor de verkoop van diverse soorten frisdrank zoals:

  • Cola
  • Fanta
  • Ice tea
  • Jus d’orange
  • Sprite

U heeft daarbij keuze uit variaties als blikjes, flesjes of gecombineerd.

Multifunctionele frisdrank automaten in Lelystad

Kj Automaten beschikt over multifunctionele frisdrank automaten die u de mogelijkheid geven verschillende smaken van frisdrank aan te kunnen bieden. Heeft u besloten een automaat met frisdrank in uw kantoor in de buurt van Lelystad te laten plaatsen, maar weet u niet welke automaat het beste bij uw wensen past? Laat u dan adviseren door het gespecialiseerde team van Kj Automaten. Bij ons staat persoonlijke benadering en vrijblijvend advies hoog in het vaandel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Kj Automaten voor frisdrank automaten in Lelystad!

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Frisdrank automaten | Lelystad

Copyright © KJ Automaten 1993 - 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring | Cookieverklaring