Frisdrank automaten met een gevarieerd assortiment koude dranken!
Frisdrank automaten

Frisdrank automaten met een gevarieerd assortiment koude dranken!

Frisdrank automaten laten plaatsen om klanten, collega’s en/of bezoekers te voorzien van heerlijke koude frisdranken? Naast warme dranken kan het team van Kj Automaten speciale frisdrank automaten leveren gevuld met kouden dranken zoals Cola, Fanta en nog veel meer. U kunt zelf bepalen met welke drankjes de automaat gevuld wordt. Of het nu gaat om blikjes of flesjes, alles is mogelijk. Dagelijks bedienen wij met onze frisdrank automaten vele klanten en bedrijven. Hier kunnen zij dagelijks genieten van koude frisdrank op de werkvloer. Graag komen wij langs om uw wensen te bespreken. Met passende automaten kunnen wij hierin voorzien. Kies voor frisdrank automaten van Kj Automaten en verwen uzelf dagelijks met heerlijke koude dranken om de dorst te lessen.

Verfrissing uit frisdrank automaten

Haal uw dagelijkse verfrissing uit onze frisdranken automaten. Wij kunnen namelijk zeer goede frisdrank automaten leveren met goed functionerende koelsystemen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze vullen met:

  • Ice tea
  • Fanta
  • Cola
  • Sprite

En nog veel meer. Alle populaire en smaakvolle merken kunnen wij leveren. Van de meest gedronken Coca Cola tot een Bitterlemon. Heeft u al frisdrank automaten? Functioneren deze niet optimaal? Schakel ons dan in voor onderhoud. Wij controleren de frisdrank automaten op de werking en bepaalde onderdelen. Na onze servicebeurt kunt u weer genieten van de lekkerste koude dranken.

Frisdrank automaten van Kj Automaten

De frisdrank automaten van Kj Automaten zijn van zeer goede kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. Door de grote inhoud kan deze gevuld worden met een gevarieerd assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze website of neem contact op. Graag bespreken wij uw wensen en leveren wij passende frisdrank automaten.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Frisdrank automaten

© KJ Automaten 1993 - 2024
Privacy | Cookies