Catering in de buurt van Lelystad Airport? KJ Food & Beverages levert de lekkerste lunchpakketten 
Lelystad Airport

Catering op Lelystad Airport? KJ Food & Beverages levert de lekkerste lunchpakketten

Catering op Lelystad Airport laten verzorgen? Vraagt u zich af waar al die lekkere lunchpakketten, lunches en diners op Schiphol of andere plekken in de buurt van Lelystad Airport vandaan komen? KJ Food & Beverages, de dochter onderneming van Kj Automaten, verzorgt al jaren 24 uur per dag, 7 dagen in de week de catering op Schiphol en andere kantoren, instellingen en plekken in Lelystad Airport en omgeving. Van ontbijtjes tot overwerkmaaltijden en van schalen met broodjes tot complete lunches, voor alle catering is KJ Food & Beverages dé perfecte partner. Zo is KJ food & Beverages in staat om binnen een half uur een complete catering te verzorgen aan de gate of in de vertrek hallen.

Catering voor verschillende klanten

Door de jaren heeft KJ Food & Beverages een groot klantenbestand opgebouwd in Lelystad Airport en daarbuiten waarvoor zij de catering op Schiphol verzorgen. Een aantal klanten zijn:

Wij verzorgen zowel normale lunch pakketten als luxe broodjes en lopende buffets. Dit doen wij voor diverse vaste klanten in Lelystad Airport en omgeving.

Catering dienst: fruit dagen

Eén van de catering diensten die wij leveren in de buurt van Lelystad Airport en omgeving zijn de fruitdagen. Met fruitdagen wordt er fruit aangeleverd in manden voor het personeel. Ook kunt u ervoor kiezen om een marktkraam in de kantine of rust ruimte neer te zetten. Hier kunnen de medewerkers zelf fruit pakken.

Catering tijdens feestdagen

Ook tijdens feestdagen levert KJ Food & Beverages de catering voor verschillende klanten in Lelystad Airport en omgeving. De traditionele paaseieren, oliebollen, kerst broden etc. leveren wij op locatie. Bent u geïnteresseerd in de catering diensten van een professionele cateraar? Neem dan contact op met KJ Food & Beverages. Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering.

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Catering | Lelystad Airport

Copyright © KJ Automaten 1993 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring | Cookieverklaring