Catering in de buurt van Amsterdam? KJ Food & Beverages levert de lekkerste lunchpakketten 
Amsterdam

Uw betrouwbare partner voor catering op kantoor en op locatie in Amsterdam  - KJ Automaten 

 Bent u op zoek naar professionele catering op kantoor in Amsterdam? KJ Automaten staat voor u klaar met een uitgebreide cateringservice die perfect aansluit bij uw wensen. Als onderdeel van het gerenommeerde KJ Automaten is KJ Food & Beverages dé naam in Amsterdam en omgeving als het gaat om hoogwaardige catering op kantoor op maat. Of het nu gaat om dagelijkse lunchpakketten samenstellen op kantoor, speciale evenementen of complete catering op locatie, onze service is ongeëvenaard. 

De kwaliteiten van KJ Automaten als cateraar in catering op kantoor en op locatie 

KJ Food & Beverages, een tak van KJ Automaten, heeft een lange geschiedenis van het verzorgen van uitstekende cateringservices in Amsterdam. Onze ervaring en toewijding maken ons tot uw betrouwbare cateraar partner voor elke gelegenheid. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en streven ernaar om uw cateringervaring naadloos en onvergetelijk te maken. Met onze hoogwaardige producten en gevarieerde menu-opties, kunt u erop vertrouwen dat uw catering op locatie bij ons in goede handen is. 

Catering op maat: Uw wensen vervuld 

Bij KJ Automaten geloven we in het vervullen van uw culinaire wensen, ongeacht de omvang van het evenement. Onze cateringservice mogelijkheden zijn divers en omvatten: 

Buffetten: Van smaakvolle fingerfood-buffetten tot uitgebreide internationale gerechten, wij creëren buffetten die de zintuigen prikkelen en uw gasten verrassen. 

Lunchpakketten op kantoor: Voor uw kantoorbehoeften bieden wij dagelijks verse en gevarieerde lunchpakketten samenstellen aan. Geef uw team een culinaire boost met onze heerlijke opties. 

Fruitmanden: Gezondheid en smaak gaan hand in hand. Onze fruitmanden zijn samengesteld om vitaliteit en genot te bevorderen. 

Luxe broodjes: Voor een verfijnde lunchervaring bieden wij een scala aan luxe belegde broodjes die uw smaakpapillen verwennen. 

Hapjes: Onze creatieve selectie van hapjes is perfect voor elk feest, vergadering of sociale bijeenkomst. 

Altijd en Overal: Catering op Locatie in Amsterdam en omstreken 

Wij begrijpen dat locatie niet mag beperken wat u op uw bord krijgt. Daarom bieden wij uitgebreide catering op locatie aan in Amsterdam en omstreken. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, jubileumfeest of privé-evenement, onze professionele cateraars zijn binnen een half uur ter plaatse om uw gasten te verwennen met heerlijke gerechten. 

De Amsterdamse Smaakbeleving 

Amsterdam staat bekend om zijn diverse culinaire scene en KJ Automaten draagt hier graag aan bij. Onze catering weerspiegelt de unieke smaakbeleving van deze bruisende stad. We streven ernaar om lokale ingrediënten te gebruiken en deze te combineren met internationale smaken, zodat elke hap een feest voor de zintuigen is. 

Contacteer ons voor uw volgende event 

KJ Automaten is uw partner voor ongeëvenaarde catering op kantoor en op locatie in Amsterdam. Wilt u catering op kantoor, lunchpakketten samenstellen, catering op locatie, buffetten, of gewoon heerlijke hapjes en broodjes? Neem contact met ons op en laat ons uw cateringdromen werkelijkheid maken. Uw smaakvolle ervaring begint hier bij KJ Automaten. 

Wacht niet langer, neem nu contact op met KJ Automaten en laat uw cateringwensen in Amsterdam tot leven komen! 

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Catering | Amsterdam

© KJ Automaten 1993 - 2024
Privacy | Cookies