Catering in de buurt van Aalsmeerderbrug? KJ Food & Beverages levert de lekkerste lunchpakketten 
Aalsmeerderbrug

Catering in de buurt van Aalsmeerderbrug? KJ Food & Beverages levert de lekkerste lunchpakketten

Catering in Aalsmeerderbrug laten bezorgen? Bent u ook zo benieuwd waar al die lekkere lunchpakketten, lunches en diners op Schiphol of andere plekken in de buurt van Aalsmeerderbrug vandaan komen? Het anwoord is simpel: KJ Food & Beverages de dochter onderneming van KJ Automaten. Wij verzorgen al jaren 24 uur per dag, 7 dagen in de week de catering op Schiphol en andere kantoren, instellingen en plekken in Aalsmeerderbrug en omgeving. Van ontbijtjes tot overwerkmaaltijden, van schalen met broodjes tot complete lunches, voor alle catering is KJ Food & Beverages dé perfecte partner. KJ food & Beverages is in staat om binnen een half uur een complete catering te verzorgen in de vertrek hallen of aan de gate.

Catering voor verschillende klanten

KJ Food & Beverages heeft een groot klantenbestand opgebouwd door de jaren heen in Aalsmeerderbrug en daarbuiten. Een aantal klanten waarvoor zij de catering op Schiphol verzorgen zijn:

U kunt bij ons terecht voor zowel normale lunch pakketten als luxe broodjes tot lopende buffets. Dit doen wij voor diverse vaste klanten in Aalsmeerderbrug en omgeving. KJ Food & Beverages staat ook graag voor u klaar!

Catering dienst: fruit dagen

Wilt u graag een fruitdag introduceren op het werk? Eén van de catering diensten die wij leveren in de buurt van Aalsmeerderbrug en omgeving zijn de fruitdagen. Met fruitdagen wordt er fruit aangeleverd in manden voor het personeel. U kunt er ook voor kiezen om een marktkraam in de kantine of rust ruimte neer te zetten, zo geeft u uw medewerkers zelf de geregeld om fruit te pakken.

Catering tijdens feestdagen

Heeft u catering nodig tijdens feestdagen? KJ Food & Beveraged levert ook tijdens feestdagen catering in Aalsmeerderbrug en omgeving. Of het nu bijvoorbeeld gaat om traditionele paaseieren, oliebollen, kerst broden of nog meer, deze leveren wij graag bij u op locatie. Bent u geïnteresseerd in de catering diensten van een professionele cateraar? Neem dan contact op met KJ Food & Beverages. Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering.

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Catering | Aalsmeerderbrug

Copyright © KJ Automaten 1993 - 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring | Cookieverklaring