Catering dagelijks op kantoor of tijdens een speciale gelegenheid geleverd door KJ Food & Beverages 
Catering

Catering dagelijks op kantoor of tijdens een speciale gelegenheid geleverd door KJ Food & Beverages

Catering tijdens speciale gelegenheden op kantoor laten verzorgen? Dagelijks overwerkmaaltijden of lunchpakketten laten bezorgen? Wat uw wensen ook zijn, voor catering moet u beslist bij KJ Food & Beverages zijn! KJ Food & Beverages is onderdeel van bekend bedrijf KJ Automaten en is een bekend begrip in de omgeving als het gaat om catering. Wij bieden de mogelijkheid om vooraf een bestelling te plaatsen zodat u zeker bent van een goed verzorgde catering. Wilt u onverwachts over een groot aantal maaltijden beschikken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Ons team is in staat om binnen een half uur een compleet verzorgde catering op locatie te leveren. Of het nu gaat om belegde broodjes of complete schalen met verschillende salades. Graag voorzien we in uw behoeften.

Catering mogelijkheden op locatie

In de loop der jaren hebben wij een brede vaste klantenkring op weten te bouwen waar wij regelmatig de catering verzorgen. Op het gebied van catering zijn wij zeer flexibel. Zo kunnen wij dagelijks, wekelijks of maandelijks op vaste tijden een vaste of wisselende lunch of diner verzorgen. Wilt u eenmalig catering laten komen? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Wij verzorgen o.a.

  • Buffetten
  • Lunch pakketten
  • Fruitmanden
  • Luxe broodjes
  • Hapjes

En nog veel meer. Door te werken met kwalitatief goede producten bent u bij ons altijd verzekerd van de lekkerste catering. Wij kopen onze producten goed in. Hierdoor rekenen wij eerlijke prijzen. Heeft u een speciale gelegenheid? Wilt u oliebollen laten bezorgen tijdens oud en nieuw of een heerlijke kerstlunch op kantoor? Zelfs een nieuwjaarsborrel wordt onvergetelijk met de door ons geleverde catering. Meer weten over de mogelijkheden? Catering bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Catering

© KJ Automaten 1993 - 2024
Privacy | Cookies