Automaten service in de buurt van Bentveld en omgeving voor goed werkende automaten
Bentveld

Automaten service in Bentveld en omgeving voor goed werkende automaten

Automaten service in Bentveld op kantoor of elders? Wilt u dagelijks kunnen genieten van heerlijke koffie, frisdrank of andere lekkernijen uit goed werkende automaten? Kies dan voor ongekende automaten service verzorgd door KJ Automaten in Bentveld en de omgeving. Al vele jaren nemen wij voor verschillende bedrijven en instellingen de complete zorg voor o.a. koffieverzorging uit handen. Dit doen wij met:

  • Hoogwaardige machines
  • Goede service
  • Tijdig onderhoud
  • Producten van goede kwaliteit
  • Garantie

Graag komen we langs in de buurt van Bentveld om uw wensen te bespreken. Door ons assortiment verschillende koffie, frisdrank en snoepautomaten kunnen wij hier beslist op inspelen. Hiermee zorgen wij ervoor dat u en uw klanten en medewerkers aan niets ontbreken.

Service en onderhoud automaten in Bentveld

Heeft u al een automaat? Dan is het verstandig om deze regelmatig te laten onderhouden door gebruik te maken van onze automatenservice. Wij voeren voor onze klanten in Bentveld en omgeving automaten service beurten uit. Afhankelijk van de automaat en uw wens kunnen wij periodiek langskomen. Hierdoor bent u verzekerd van optimale werking. Eventuele storingen kunnen direct verholpen worden. Heeft u al storingen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen dit snel verhelpen.

Nieuwe automaten service in Bentveld

Wilt u graag een koffie automaat laten plaatsen op uw kantoor in de buurt van Bentveld? Door in te spelen op uw wensen en behoeften leveren wij zorgeloze koffie en frisdrankenvoorzieningen. Naast kantoren in Bentveld en omgeving kunnen wij overal waar koffie gedronken wordt goed werkende automaten leveren. Graag adviseren wij u welke automaat het meest geschikt is voor uw bedrijf. Onze automaten service stopt niet na het leveren van een automaat. Graag verzorgen wij ook onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Bekijk gerust onze website of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Automaten service | Bentveld

Copyright © KJ Automaten 1993 - 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacyverklaring | Cookieverklaring