Automaten service verzorgd door KJ Automaten
Automaten service

Automaten service voorzien van koffie, frisdranken of snoep door KJ Automaten

Automaten service inschakelen? Uw klanten voorzien van koffie, frisdranken of tussendoortjes via goed functionerende automaten? Bekijk dan eens de website van KJ Automaten van Karin en Steve Jansen. Al vele jaren zijn wij een bekend begrip als het gaat om automaten service. Of het nu gaat om een koffie automaat op uw kantoor of een frisdrank automaat in de kantine, graag leveren wij gewenste automaten. In overleg met u bepalen we allereerst welke automaten aan uw wensen voldoen. In de afgelopen jaren hebben wij dit naar volle tevredenheid van klanten gedaan. Automaten service stopt niet bij het plaatsen van de automaten. Ook kunnen wij deze onderhouden en repareren. Onze technische specialisten helpen u graag en zorgen voor een optimale werking van de automaten. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Automaten service voor de lekkerste koffie, dan belt u KJ Automaten

KJ Automaten biedt de beste automaten service voor de lekkerste koffie. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en een volledig servicepakket. Als wij koffieautomaten leveren kunnen wij ook de bijbehorende producten leveren zoals:

  • Koffie
  • Suiker
  • Melk
  • Bekertjes
  • Apparatuur

Door dit te combineren met tijdig en regelmatig onderhoud bent u verzekerd van de beste koffie en een lange levensduur van de machine. Last van een storing? Maak dan gebruik van onze automaten service. U wilt immers niet zonder koffie zitten op kantoor. Met automaten service maken wij u het zo gemakkelijk mogelijk.

Automaten service beurt voor het juiste onderhoud

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de gewenste automaten. Graag verzorgen wij ook automaten service beurten. Meer informatie over de mogelijkheden? Benieuwd naar onze prijzen? Neem gerust contact met ons op. Graag bekijken we samen met u hoe we in uw wensen kunnen voorzien.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

KJ Automaten logo
KJ Automaten

Stel uw vraag

Automaten service

© KJ Automaten 1993 - 2024
Privacy | Cookies